НОВИНИ

Cine Grand отваря врати

Знаем, че отдавна очаквате тази новина и ето, че вече можем да я съобщим: Cine Grand отваря врати!
След предизвикателствата през последните месеци се радваме да ви посрещнем отново в нашите кина.
Искаме да ви уверим, че правим дори и невъзможното за безопасността на всички наши зрители и дезинфекцираме навсякъде на територията на Cine Grand.
Заповядайте при нас, за да се насладите на перфектното кино изживяване в комфортни ни зали.
Благодарим ви за търпението и доверието!

===========================

===========================

Джедайски демонстрации

Георги Георгиев е собственик на Първия Джедайски клуб по фехтовка в България. Самурай с два черни колана по бойното изкуство Иайджуцу, свързано със Самурайският меч и един черен колан, свързан със бойното изкуство Джоджуцу. По случай дългоочакваната премиера на „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ в Cine Grand Park Center той направи демонстрации с истински светлинен меч, точно копие на меча на Оби-уан Кеноби от прочутата сага. Георги показа техники, които са на повече от 700 години. Повече за него и неговия клуб вижте на http://www.jediclub.eu/.

===========================

Преобразявайки изживяването от ходене на кино

https://www.industry-era.com/vendor-2019-ceo-Cine-Grand.php

Амитабх Вардхан, главен изпълнителен директор на Cine Grand, е мечтател, а киното е негова страст. Той е прекарал повече от 17 години в изграждането на мултиплекси и предоставя на зрителите уникално изживяване при гледането на филми по целия свят. Амитабх е основен двигател в дигитализацията на мултиплекси с помощта на 2K цифрови проектори, компютъризиран софтуер за билети и аналитичен и цифров CRM. Концепцията за всички луксозни седалки, преставки за 3D очила, зали TSAR, пуканки Rainbow, различни цени на билетите и други, е изцяло негово дело, разработена и внедрена от Амитабх на европейския пазар.

"След цифровизацията на прожекторите, изображенията станаха много по-контрастни, ярки, цветни и филмите можеше да бъдат пуснати навсякъде в един и същи ден"

С опита си в компании като Domino's, Unilever & PVR Cinemas, Амитабх бе сред съоснователите на веригата Cine Grand, коята разполага с кина в Индия, САЩ, България и Румъния. Като екипен играч, възприемчив и адаптивен към предизвикателствата, Амитабх вярва, че чрез кината човек може да донесе щастие на всички. Тези виждания и качества му помогнаха в създаването на верига кина от ново поколение.

Съотношението цена / качество за клиентите е правилото за успех на Cine Grand, чиято основна грижа са дизайна, технологиите и обслужването на клиенти на всички пазари. За да предложи най-доброто изживяване за своите клиенти, Cine Grand използва най-добрите архитекти и дизайнери, за да проектират киносалони, които са последна дума на техниката и иновациите. Всички зали на Cine Grand са оборудвани с луксозни седалки, които се разтягат до хоризонтално положение, а в зали TSAR клиентите могат да изберат от здравословното меню на уютни малки ресторантчета сандвичи, пици и други, както и да опитат пуканки Rianbow. Персоналът в кината е внимателно подбран, има грижата за обратна връзка с всеки клиент и решава всеки проблем в рамките на 24 часа.

Според Амитабх страхотното изживяване от ходенето на кино започва с изграждането на връзка с всички клиенти. Cine Grand създава всяко кино много внимателно и гарантира, че е снабдено с всички най-нови функции по отношение на седалките, прожекциите, звука, храни и напитки, стандартите на обслужване и т.н. Екипът за научни изследвания и разработки непрекъснато разработва нови идеи, които осигуряват уникално изживяване при ходенето на кино на своите клиенти. Cine Grand е член на Europa Cinema, което подпомага излъчването на всички европейски филми. Освен, че показва холивудски и европейски филми, Cine Grand е домакин на филмови фестивали, събитията на TED, излъчват се балети и концерти, което подчертава уникалността на Cine Grand и му дава предимство пред останалите вериги.

Амитабх твърди, че цифровизацията на кината е била голяма промяна в изживяването от гледането на филми на голям екран. „След цифровизацията на прожекторите, изображенията станаха много по-контрастни, ярки, цветни и филмите можеше да бъдат пуснати навсякъде в един и същи ден“, добавя вечният лидер. „Нарастна ходенето на кино, което подпомогна следващите стъпки. Подобри се системата за продажба на билети, системата за обратна връзка с клиентите, системата за фактуриране и отчитане“. Днес клиентите могат да закупят билети и пуканки, без да им се налага да отиват на касите или на концесия. „Наред с подобрените седалки тип реклайнери и концепцията за билети на достъпни цени, се увеличава интереса към киното“, добавя Амитабх. „Сега може да се насладите на филми на голям екран, седейки на най-луксозните седалки“. За Амитабх изграждането на връзка с клиента, иновациите и екипа са от съществено значение. „Ние работим неуморно в разработването на нови концепции и идеи, така че клиентите да продължават да харесват това, което им предлагаме“, твърди Амитаб. „Обслужването на клиенти от нашия екип, е това, което ни отличава от останалите. Непрекъснатите обучения и развитие помагат на Cine Grand да достигне най-високите стандарти за обслужване на клиенти".

Заедно със своя екип от експерти в Cine Grand, Амитабх планира да навлезе в Македония, Сърбия, Кипър и Африка след следващите години с най-модерните кина и много удобства за клиентите. „Нашата висша цел е откриването на работни места за поне 10 000 души, което ще е от полза за всички заинтересовани страни и да се наслаждаваме на много нови изживявания“, казва Амитабх.

===========================

Cine Grand представи своя нов членски клуб

На най-голямото си събитие за 2019 Cine Grand представи своята годишна абонаментна програма. Новият продукт гарантира много привилегии за всички киномани.

Амитабх Вардхан, изпълнителен директор на Cine Grand, приветства гостите в зали TSAR в Sofia Ring Mall. Той поздрави всички партньори и приятели за подкрепата, благодарение на която наскоро бе класиран в топ 10 на най-добрите изпълнителни директори от Industry Era Magazine.

===========================

Новите 3D очила Aviator

Сред подаръците, които получава всеки член на нашия нов клуб, са и 3D очила Aviator. Те са по подобие на модела, носен от Том Круз в култовия хит „Топ Гън“. Cine Grand е първата верига в Европа, която предлага тези дизайнерси очила.

===========================

Звездите от „Диви и щастливи“ зарадваха свои фенове в Cine Grand

В Cine Grand Park Center посрещнахме звездите от най-успешния български филм за 2019 „Диви и щастливи“. Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев и Александър Сано дълго време раздаваха автографи и се снимаха с всички свои фенове.